Én miért?

profilReál (mérnöki) végzettséggel humán (marketing, vevőkapcsolati) vonalon végzett, több évtizedes vállalati munka befejezése után kezdtem el keresni valami, érdeklődésemnek és energiámnak megfelelő tevékenységet. Így találtam rá a pszichológia alapján kifejlesztett coachingra. Ez kitűnő lehetőségnek bizonyult, mivel korábban is sokat és szívesen foglalkoztam a pszichológiával és az emberekkel.

Miért én?
Élj érdekes időkben – mondja a kínai átok. Érdekes életet éltem, annak minden örömével és szenvedésével együtt. A coach egyik legfontosabb eszköze a saját személyisége. Engem ilyen „érdekes” élet formált, és ennek a rengeteg tapasztalatnak az összes tanulsága a rendelkezésedre áll.

Továbbá
Valamikor úgy véltem, hogy vagyok olyan okos/tapasztalt (ami nyilvánvaló lehetetlenség), hogy másoknak tanácsot adhassak. Aztán egy ideje megfigyeltem, hogy már sokkal szívesebben kérdezek. Ugyanakkor nagy hatással van rám a lehetőség, hogy valakit támogatni lehet abban, hogy megtalálja magának, a személyiségének és a körülményeinek legjobban megfelelő megoldást.